1. Home
  2. Kemper Maïs-Scharrelkip

Kemper Maïs-Scharrelkip

De Kemper Maïs-Scharrelkip is misschien wel de beste kip ter wereld. Het zijn echte scharrelaars, ze lopen buiten in het gras of onder bomen en struiken. Voor de Kemper Maïs-Scharrelkippen is een specifiek voeder samengesteld dat voor tenminste 70% uit diverse graansoorten bestaat. En dit proef je!

De Kemper Maïs-Scharrelkip met uitloop draagt haar naam met ere. De kippen verblijven in luchtige hokken waar het daglicht volop binnenvalt en waar ze vrij kunnen rondscharrelen. De groepen zijn zo samengesteld dat elke kip de beschikking heeft over ruim 1½ maal zo veel oppervlakte als normaal en bovendien hebben ze een ruime uitloop in de openlucht. Het strooisel als bodembedekking en de onbeperkte beschikking over voer en water uit de open drinkwatervoorziening maken het scharrelwaardige onderkomen compleet.

Door de trage groeisnelheid van dit originele scharrelras en de natuurlijke leefomstandigheden, waarin niets wordt geforceerd, duurt de groeiperiode ruim drie weken langer dan normaal. De Dierenbescherming heeft aan de Kemper Mais-Scharrelkip met uitloop, maar liefst twee Beter Leven sterren toegekend.

Producten

Kippenpoten ingezoomd
Halve scharrelkippen Kemper mais vers

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk ook eens de volgende producten:

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw