Over Poeliersbedrijf Lelie

  1. Home
  2. /
  3. Contact
  4. /
  5. Over ons

Over ons

Vakbekwaamheid, motivatie en expertise zijn de belangrijkste begrippen binnen het Poeliersbedrijf Lelie ook omdat het bedrijf een groot deel van de kippen zelf snijdt.

Algehele automatisering en persoonlijk contact staan garant voor accurate orderafhandeling en kunnen specifieke wensen (bijv. portionering, verpakkingen en marinades) en eisen van onze afnemers vervuld worden. Flexibiliteit maakt stipte leveringen mogelijk.

Hygiëne en het leveren van een uitstekend product is vanzelfsprekend in het Poeliersbedrijf Lelie. Het bedrijf verwerkt de producten uiterst snel en efficiënt zodat de versheid gegarandeerd kan worden. Om de continuïteit te kunnen waarborgen werkt Poeliersbedrijf Lelie met een aantal vaste leveranciers en slachterijen die een hoogwaardig product leveren en ook blijven leveren.

Poeliersbedrijf Lelie levert in heel Noord-Holland, gedeelte van de Flevopolders en een gedeelte van Zuid-Holland. De bestellingen kunnen telefonisch, fax of per email doorgeven worden. De bestellingen worden geleverd door de eigen gekoelde bedrijfswagens.

Ambitie

We willen ook voorop blijven lopen in processen, ingrediënten, verpakking, dierenwelzijn, food-innovatie en duurzaamheid.

Innovatie

Om ook in de toekomst succesvol te zijn, is innovatie voor ons van levensbelang. Met onze hoge productkennis, marktervaring en flexibele productieproces kunnen we in een nauwe samenwerking op maat gemaakte verpakking concepten creëren en op de markt introduceren. Wij spelen daarbij graag in op de behoeft van de klant, trends en bijzondere momenten. Elke dag werken we aan het nog smaakvoller maken onze producten.

Cijfers & Feiten

Per dag komen er rond de 5000 a 7000 geslachten kippen binnen. Deze worden handmatig verwerkt en bereid tot het eindproduct wat de klant wenst.

Historie

Vakmanschap gaat al ver terug en gaat over van generatie tot generatie. Na jaren actief te zijn geweest in het familiebedrijf uitsnijderij, hebben Rob en Mabelle besloten om samen in 2004 een hele andere tak van het pluimveesector aan te boren. In plaats van exporteren van filet zijn zij de binnenlandse markt gaan bedienen en zijn het hele totaalpakket van kip gaan aanbieden. Rob en Mabelle startten de zaak op in Zaandam in de achtersluispolder, waar ze een gedeelte huurden in het familiebedrijfspand. Al snel groeide het bedrijf en moest er een nieuw bedrijfspand gerealiseerd worden. Dit pand werd gevonden in Den Ilp en dit pand voldeed aan alle keuringseisen. Hier hebben heeft Poeliersbedrijf Lelie een mooie groeiontwikkeling gemaakt. Na een tijd werd het bedrijf ook te groot voor dit pand, wat tevens niet meer voldeed aan de wensen. In 2016 is de huidige locatie gevonden. Na een zeer grondige verbouwing, waar niets gespaart is gebleven, is een prachtig pand neergezet, waarin Poeliersbedrijf Lelie in mei 2017 intrek heeft gedaan.

Uw wensen voorop

Welke verpakking, portiegrootte of marinade u ook wilt: wij leveren altijd naar
wens. Persoonlijk contact en automatisering zorgen ervoor dat we stipt aan
uw vraag kunnen voldoen. Alweer een voorbeeld van ons kwaliteitsstreven.

UW BESTELLING EN MEER INFORMATIE

Bestellingen kunt u telefonisch, per e-mail en via de fax doorgeven. We leveren in heel Noord-Holland, in een gedeelte van de Flevopolders en Zuid-Holland. Wilt u meer weten over ons of onze producten? Neem contact met ons op: we helpen u graag verder!

Oude vrachtwagen van Rob Lelie
Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw