1. Home
  2. Kwaliteit

Kwaliteit

De vraag en eisen in kwalitatief goede producten blijft stijgen. Poeliersbedrijf Lelie levert producten die voldoen aan alle hedendaagse eisen. In onze strikt gescheiden high-risk afdeling werken wij aan uw eindproduct.

Ons bedrijfspand en onze werkprocessen voldoen aan alle keuringseisen. Denk hierbij aan klimaatbeheersing, routing in het productieproces en normen voor EEG-erkenningen en HACCP-kwaliteitscontrole.

Wij zijn FSSC 22000 gecertificeerd en werken conform de Europese regelgeving inzake HACCP. Dit wordt ondersteund door zorgvuldig uitgekozen grondstoffen van hoge kwaliteit, geleverd door zorgvuldig gekozen leveranciers uit binnen. De distributie van onze producten gebeurt met eigen vervoer. We werken met een computersysteem dat verbonden is met de gekoelde expeditie ruimte. In deze koelcel worden bestellingen snel en efficiënt gereed gemaakt voor verzending. Dankzij onze eigen koelwagens zijn we flexibel en kunnen we snel leveren. Download hier ons FSSC 22000 certificaat.

Beter Leven keurmerk

Voor onze biologische lijn zijn we vanzelfsprekend Skal gecertificeerd. Daarnaast zijn wij ook 1 ster Beter Leven gecertificeerd. Ons Beter Leven certificaat vindt u hier. Het Beter Leven keurmerk is bekend bij de Nederlandse consument en het keurmerk is de afgelopen jaren qua marktaandeel behoorlijk gegroeid. De Dierenbescherming waarborgt met het keurmerk dat consumenten bewust kunnen kiezen voor producten afkomstig van pluimveehouderijen met extra maatregelen op het gebied van dierwelzijn.

Beter leven een ster logo

Biologisch

Logo Biologisch

Duurzaamheid

Dier en mens omgeven met goede, toekomstgerichte aandacht. Dat is onze drive op gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid biedt nieuwe kansen en uitdagingen. Poeliersbedrijf Lelie probeert hierin actief in te spelen op relevante ontwikkelingen in de markt, zoals meer aandacht voor dierenwelzijn, antibioticareductie en een energiezuinigere productie. Sterke en weerbare vleeskuikens staan aan de basis van een gezonde pluimveevleesketen en een verantwoorde productie van voedsel.

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw