Gevogelte

  1. Home
  2. /
  3. Gevogelte

Naast kip en wildproducten leveren wij ook gevogelte. Patrijs, houtduif, wilde eend of fazant zijn delicatessen die wij afhankelijk van het seizoen al jarenlang in ons assortiment voeren. Het gevogelte komt rechtstreeks uit de natuur en heeft daardoor alleen voeding uit die natuur gehad: kruiden, zaadjes en grassen.

Als we het hebben over gevogelte gaat het over het vlees dat van vogels afkomt. Veelal wordt er bij gevogelte gedacht aan luxe vlees, maar ook kip valt gewoon onder gevogelte. Het meeste gevogelte vlees is wit vlees, een uitzondering zoals eend, gans, duif, emoe en struisvogel daargelaten. Dit vlees is eerder rood.

Wanneer u gevogelte koopt doet u dit het liefste bij een poelier die kennis van zaken heeft, zoals Poeliersbedrijf Lelie. Wij weten alles van gevogelte en adviseren u hier dan ook graag over. We hebben een ruim assortiment als het gaat om vlees, van wild tot scharrelkip, van Frans Gevogelte tot vlees van Hollandse bodem.

Wilt u bestellen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op: u kunt ons bellen op 020-482 65 35 of stel uw vragen via het contactformulier.

Menu