TOP

Over ons

Vakbekwaamheid, expertise en stiptheid, daar staat Poeliersbedrijf Rob Lelie voor. We leveren verse kipproducten en wild volgens uw wensen. Met oog voor kwaliteit en stipte levering.

Vlees van hoge kwaliteit
U kunt bij ons terecht voor alle soorten kip. Dus ook de diervriendelijkere Blije-Ilper kip, scharrelkip en biologische kip. We verwerken het vlees snel en efficiënt, daardoor is de versheid gegarandeerd. We bewaken de kwaliteit en hygiëne van begin tot eind: de kippen worden in onze slagerij gesneden en bestellingen worden in onze eigen koelwagens geleverd.

Uw wensen staan bij ons voorop
We kunnen ruim variëren in verpakkingen, portiegrootte en marinades. Persoonlijk contact en automatisering zorgen ervoor dat we stipt aan uw vraag kunnen voldoen. Ontdek hoe we zorgen voor hoge kwaliteit.

Rob Lelie, al jarenlang een begrip op poeliersgebied.
We komen uit een echt poeliersgeslacht. Al meer dan 50 jaar verzorgen wij voor veel klanten de beste kip- en poeliersproducten. We leveren niet alleen aan slagers, maar ook restaurants en traiteurs zijn klant bij ons. Passie en aandacht is wat ons drijft. Een stipte levering is bij ons een voorwaarde.

Wilt u meer weten?
Bestellingen kunt u telefonisch, fax en e-mail doorgeven. We leveren in heel Noord-Holland en in een gedeelte van de Flevopolders en Zuid-Holland.